I'm singing on Youtube?

by - 11:41:00


Hi guys, semalam pada waktu petang saya cuba upload video di Youtube tunggu punya tunggu lebih kurang pukul 9 pagi ni baru siap di-upload. Video ni sebenarnya kawan saya yang requested. Saya pun tak hafal mana lagu ni. So yeah saya bukan penyanyi profesional atau pemain guitar yang pro. Maaf atas kesilapan serta camera yang sentiasa focus lepastu tidak focus :')

You May Also Like

12 comments

  1. woahh.u deserve rmai viewers!suara best kot :D buatlah lgi bnyk cover :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you! insyaAllah tengok lah macam mana hahahah :)

      Delete
  2. nice song and great voice!!
    video pun still ok walaupun fokus n xfokus tu. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi! Biasa ja but thank you. Yes, next time I'll set the video into manual focus instead of auto focus. Thanks for watching! :D

      Delete